Beleggingspanden.nl|Contact banner

Neem contact
met ons op

Beleggingspanden.nl B.V.

Ons kantoor

Laan der Hesperiden 68

1076 DX Amsterdam

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur.
Beleggingspanden office kaart

Over ons

Beleggingspanden.nl is opgericht in 1998 en is hét platform om beleggingspanden te kopen en verkopen. Het platform koppelt eigenaren en makelaars actief aan een netwerk van 100.000 vastgoedbeleggers voor de beste deal. De grootste groep gebruikers van het platform bestaat uit vermogende particulieren en family offices. De aangeboden objecten verschillen van een garagebox tot grachtenpand en van een enkel object tot portefeuilles van enkele miljoenen.

Technologische ontwikkeling

Beleggingspanden.nl is de afgelopen jaren technisch sterk ontwikkeld. In 2021 is het platform volledig herbouwd en in 2022 is een nieuwe huisstijl geïmplementeerd. Tijdens die periode zijn ook diverse verbeteringen voor de gebruikers doorgevoerd. Zo is er nu een overzichtelijk dashboard en wordt er op een gestructureerde manier meer informatie verstrekt zodat men beter inzicht krijgt in hun aan- en verkoop proces.  

Nieuwe functionaliteiten

De komende tijd blijft Beleggingspanden.nl in samenwerking met een panel van makelaars en beleggers nieuwe functionaliteiten ontwikkelen om kopers en verkopers effectiever aan elkaar te koppelen voor een snelle en succesvolle transactie. 

Tobias de Graaf | Beleggingspanden.nl
Tobias de Graaf
Platform Manager
Joy Rigault | Beleggingspanden.nl
Joy Rigault
Platform assistant
Nikki van Batenburg | Beleggingspanden.nl
Nikki van Batenburg
Platform assistant
Maura Louwhoff | Beleggingspanden.nl
Maura Louwhoff
Platform assistant

Volg ons

Reactieformulier

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.